Robe De Soiree Mermaid Uzun Abiye Vestido De Dresses v yaka uzun Kollu sweep tren kadın Gelinlik modelleri için parti kırmızı

Yeni

₺588.27


sevgili arkadaşlar, bizim dükkana hoşgeldiniz. biz bir fabrika var. biz kabul özel renkler, özel boyutları, veya özel tasarımlar. biz yüksek kaliteli elbiseler, ve hızlı teslimat, kaliteli hizmet. eğer biz hataları var, gibi stil, renk, boyutu, vb. biz kabul İade/exchange en kısa sürede bana başvurmanız gerekir, onunla memnun değilseniz.
1. aşağıdaki durumda mesaj bırakın: özel yapılmış boyut ve renk istiyorum; bize elbise ihtiyacınız kesin tarih söyleyin; elbise ayrıntıları diğer talepleri var
2. The gelinlik eldiven gibi aksesuarlar dahil değildir, düğün peçe ve kabarık etek kombinezon (resimlerin gösterilmesi). İhale bir elbise içindir!
3. before sipariş, dikkatle bu liste okuyun ve tüm sorularınızı sorunuz. bir e-posta göndermek için Biz 24-48 saat içinde sorularınıza cevap verecektir. veya TradeManager bana ulaşın kullanın Lütfen.
4. Please herhangi sorulara veya özelleştirme istekleri için bana ulaşın. ben elimden geldiğince size geri cevap verecektir.
5. Biz şiddetle size ölçümleri herhangi bir cüppe online satın almadan önce bir profesyonel tarafından alınan. ölçüm talimatları takip edin, ve dikkatle kendinizi ölçmek.
burada benim dükkanı politikası okuyunuz yerleştirmeden önce sizin sipariş
gümrük vergisi
çoğu zaman, alıcı herhangi bir gümrük ödemek gerekmez. biz bir örnek olarak ilan ve vergi önlemek için düşük bir değer. ama bazen bazı ülkelerde, gümrük memuru sıkı olabilir. biz sorumlu herhangi bir gümrük ücreti dont, lütfen kendi yerinde gümrük politikası bunu kontrol. gümrük ücreti ödemek varsa, bu sizin kendi ülkenizde sizin görevinizdir, alıcı bu durumu anlamak gerekir. geribildirim kapsamlı bir nötr veya negatif geribildirim ayrılmadan çözmek seninkini problèmes. Pls bize bir nötr veya negatif ayrılmadan önce geribildirim. ciddi bir andresponsible satıcı olarak, biz sorunu çözmek için elimizden geleni yapacağız. bir kez daha, sipariş için teşekkür ederiz ve burada satın alma gibi umuyoruz. You yorum çok önemlidir bizim iş başarısı. eğer satın memnun iseniz ve toplam hizmet, pls almak bir dakikanızı genel bir Ayrıntılı Satış Rating bize olumlu bir geribildirim ödeme bout abd
~~~ SSS ~~~
17 en popüler soru ve 17 olan cevaplar için bilmek iyi bir pürüzsüz ve daha uygun deneyim.
soru 1:
sizin tercih temas yöntemi nedir?
cevap 1:
ben ŞIDDETLE size Mesaj Sistemi yoluyla bana ulaşın.
bu yüzden bizim tüm tutabilir konuşma tek bir yerde ve herhangi bir yanlış anlamayı önlemek veya hata.
ayrıca Ben mesaj sistemi üzerinden size hızlı cevap olabilir.
............................................................................
soru 2:
nasıl uzun zaman benim elbise bitirmek için almak istiyorum?
cevap 2:
*** ÖNEMLI NOT ***
yani benim üretim süresi 1-2 hafta alır bu dönemi üzerinde düzenli daha uzun.
ama sipariş önce ilk benimle irtibata geçiniz ve bana bildirin sizin Düğün/Olay tarihi ve konuşalım:
-onaylamak için zamanında sipariş bitirmek için yeterli zaman vardır sizin için Düğün/Olay?
-eğer sipariş bitirmek için Acele Hizmeti gerekli veya değil zamanında sizin için Düğün/Olay?
-sipariş için hangi zaman iyidir sizin için zamanında olması Düğün/Olay?
ben herhangi bir stres önlemek için size en uygun yoldur tavsiye :)
............................................................................
soru 3:
daha kısa sürede sipariş alabilirim sonra düzenli?
cevap 3:
evet yapabilirsiniz. ama ............................................................................. kullanılabilirlik için ilk benimle irtibata geçiniz
soru 4:
farklı bir renk daha sonra benim elbise Alabilirim gösterdi/benim resimler?
cevap 4:
evet tabii.
genellikle, benim gelinlik dantel malzemeler fildişi veya beyaz renk mevcuttur.
ama Ben benim büyük renk seçimi gelen başka renk underlay kullanabilirsiniz.
benim renk kitaplar için lütfen bana ulaşın
............................................................................
soru 5:
senin elbiseler çok güzel ama Ben benim elbise bazı değişiklikler yapmak istiyorum. mümkün mü?
cevap 5:
evet Ben benim ihtiyaçlarınıza göre elbiseler özelleştirebilirsiniz ve sizin için sadece onları benzersiz olun.
özel istekleri ilgili ilk benimle irtibata geçiniz, eğer herhangi bir.
............................................................................
soru 6:
Ben benim rüya elbise size bir resim göndermek ve bana için yapabilirsiniz?
cevap 6:
evet sen bana kendi resimlerinizi too. Ben sana anlatacağım onları kontrol sonra benim yorumlar.
............................................................................
soru 7:
nerede gemi musunuz?
cevap 7:
ben benim elbiseler Dünya Çapında gemi.
DHL, UPS, USPS, FedEx, TNT yöntemleri vardır ne Ben bir Takip numarası ile benim elbiseler gemi.
çok hızlı ve güvenli bir deneyim olacak.
senin konum ABD ise, İNGILTERE, kanada veya Avustralya, sonra genellikle 3-7 gün sürer.
............................................................................
soru 8:
Ben online izlemek nerede benim paket?
cevap 8:
evet yapabilirsiniz.

Etiketler: Ucuz Robe De Soiree Mermaid Uzun Abiye Vestido De Dresses v yaka uzun Kollu sweep tren kadın Gelinlik modelleri için parti kırmızı, Yüksek Kalite Robe De Soiree Mermaid Uzun Abiye Vestido De Dresses v yaka uzun Kollu sweep tren kadın Gelinlik modelleri için parti kırmızı, Çin Abiye Tedarikçiler.

Birim Tipi parça
Paket Boyutu 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
ABD boyutu 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 14W, 16, 16W, 18W, 20W, 22W
fırsat Formal Evening
öğe Türü Evening Dresses
Kol Uzunluğu (cm) Tam
yaka V-Neck
Dahili Sütyen Evet
gerçek görüntüler Evet
tren Sweep Train
kumaş Türü Saten
malzeme Polyester
Kol Style Düzenli
Marka Adı forelsket
dekorasyon Dantel
Moda Eleman Illusion
is_customized Evet
elbiseler Uzunluk Floor-Boy
siluet Trompet / Mermaid
bel ölçüsü Doğal
Style sexy
For occasions Prom / party / cocktail / formal gown/Bridesmaid dresses
color Ivory ,or colors in the color card
Fabric satin
Back Design lace
Year 2017
Embellishment lace
Image Type Actual Images

Değerlendirmenizi yazın!

Robe De Soiree Mermaid Uzun Abiye Vestido De Dresses v yaka uzun Kollu sweep tren kadın Gelinlik modelleri için parti kırmızı

Değerlendirmenizi yazın!

İlgili ürünler